Přihláška na helpera : KolbyXCzE

Zde můžete podávat přihlášky, jen pokud je vyhlášen nábor, jinak je toto forum zamčené!

Přihláška na helpera : KolbyXCzE

Příspěvekod KolbyXCzE » úte 11. čer 2013 18:08:26

1. Nick ve hře: KolbyXCzE
2. Věk : 13
3. Originální Minecraft? (Ne)
4. Máte TS3? Ano
5. Máte VIP? Ne
6. Proč jste si vybraly náš server? (min. 40 slov)Tento server je dobrý jelikož má skvělý admin team,mapu,pluginy a hráče.Není sice známý ale jelikož jsem skromný tak se mi líbí,povoluje warez, hráči jsou hodní, vip neni předražené.Skyblock a survival je nej kombinace, vymakaná, hodně vymakaná mapa. (hlavně warp doly mě zaujal).Všichni dokáží pomoct ostatním,výtvory prostě numero uno.
7. Proč bychom zrovna Vás měly vzít? (min. 100 slov) Myslím si že sem čestný,férový a přátelský, nemám rád sebechválu,Rád bych pomáhal lidem,Jeden z nejlepších serverů na kterym sem hrál :3.minecraft umím a vztahy s lidmi si snažím udržovat v pohodě.Věk splňuji. Jsem skromný. Mám rád multiplayer,umím RP(roleplay),Jsem mladý >:).Hraju minecraft už od 1.2. Umím stavět.Umím na počítači (který mám mimochodem namakaný) ale máme trochu blbej net.
8. Vaše denní aktivita na serveru? Každý den pokuď můžu :)
9. Jak dlouho tu hrajete? Měsíc a půl (možná jen měsíc)
10. Máte od OP doporučení? (ne)
11b. Pokud chceš být EventMaster, tak napiš odkaz tvého eventu v singleplayeru
11a. Pokud chceš být Helperem, napiš, s čím a co umíš (min. 20 slov):Umím s world editem a rychle se naučím pluginy,umím česky (gramatika) a anglicky. Umím radit hráčům.Redstone obvody mi jdou trochu, s minecraftem umím,na serveru hraji často,
12. Děláš LP nebo podobné Youtube činosti? Dělal jsem, ale teď nemůžu

Čeká se: Musíš splňovat 3 nepovinné věci + úprava
KolbyXCzE

Zpět na Nábor