Prihlaska DuDlee (doporucenie od Smilnika)na post Helpera

Zde můžete podávat přihlášky, jen pokud je vyhlášen nábor, jinak je toto forum zamčené!

Prihlaska DuDlee (doporucenie od Smilnika)na post Helpera

Příspěvekod DuDlee » úte 18. čer 2013 13:54:12

1. Nick ve hre DuDlee
2. Věk 13
3. Originální Minecraft? nie (nepovinné)
4. Máte TS3? ano (nepovinné)
5. Máte VIP? nie (nepovinné)
6. Proč jste si vybraly náš server? Priviedol ma nan Smilnik.Paci sa mi tento server a chcel by som na nom byt helperom.Budem dobrym a aktyvnim hracom a mam doporucenie od Admina Smilnika.Mozete sa ho opytat. (min. 40 slov)
7. Proč bychom zrovna Vás měly vzít? Bol by som dobra vypomoc pomahal by som hracom pomahal ny som hracom stavat budovy.Riesil by som ich problemy a Smilnik mi vravel ze je tu dobry admin-tým.Mam vsetky potrebne skusenosti.Bol som helperom na servere Banana-Craft.Moje motto je Pomahat a chranit :D Mam skype a viem sa s vami spojit.Hram na husliach :lol: (min. 100 slov)
8. Vaše denní aktivita na serveru?Denna aktivita bude 2-3 hodiny
9. Jak dlouho tu hrajete? Este som nehral vas server pretoze som mal pokazeny PC ale hral som ho na nicku Smilnik bo my sme dobry kamarati. (OVĚŘUJEME!)
10. Máte od OP doporučení? Ano mam doporucenie od Smilnika. (nepovinné)
11b. Pokud chceš být EventMaster, tak napiš odkaz tvého eventu v singleplayeru
11a. Pokud chceš být Helperem, napiš, s čím a co umíš Viem pomahat druhym hracom.Viem byt slusny.Nemam rad nadavky.Som katolicky zalozeny :lol: .Budem spravodlivy a budem pomahat hracom. (min. 20 slov)
12. Děláš LP nebo podobné Youtube činosti? nIe nenatacam.Nemam taky vykonny pocitac ale keby mam tak urcite natacam :) (nepovinné)
Čeká se:Helpery nebereme, jen EventMastery!
DuDlee

Re: Prihlaska DuDlee (doporucenie od Smilnika)na post Helper

Příspěvekod tomas5353 » čtv 20. čer 2013 13:00:55

Ano je to pravda doporučujem ho je to môj dobrý kamoš aj keď je trošku neskúsený ale ja ho to všetko doučím ale myslím že to zvládne pretože uč bol helper ako je uvedené v prihláške :D s pozdravom Smilník
tomas5353

Příspěvekod tomas5353 » pon 24. čer 2013 11:03:02

Viac to zvyrazni a inak vsetko dobre
tomas5353

Příspěvekod tomas5353 » úte 25. čer 2013 16:04:25

DuDlee píše:1. Nick ve hre DuDlee
2. Věk 13
3. Originální Minecraft? nie (nepovinné)
4. Máte TS3? ano (nepovinné)
5. Máte VIP? Áno (nepovinné)
6. Proč jste si vybraly náš server? Priviedol ma nan Smilnik.Paci sa mi tento server a chcel by som na nom byt helperom.Budem dobrym a aktyvnim hracom a mam doporucenie od Admina Smilnika.Mozete sa ho opytat. (min. 40 slov)
7. Proč bychom zrovna Vás měly vzít? Bol by som dobra vypomoc pomahal by som hracom pomahal ny som hracom stavat budovy.Riesil by som ich problemy a Smilnik mi vravel ze je tu dobry admin-tým.Mam vsetky potrebne skusenosti.Bol som helperom na servere Banana-Craft.Moje motto je Pomahat a chranit :D Mam skype a viem sa s vami spojit.Hram na husliach :lol: (min. 100 slov)
8. Vaše denní aktivita na serveru?Denna aktivita bude 2-3 hodiny
9. Jak dlouho tu hrajete? Este som nehral vas server pretoze som mal pokazeny PC ale hral som ho na nicku Smilnik bo my sme dobry kamarati. (OVĚŘUJEME!)
10. Máte od OP doporučení? Ano mam doporucenie od Smilnika. (nepovinné)
11b. Pokud chceš být EventMaster, tak napiš odkaz tvého eventu v singleplayeru
11a. Pokud chceš být Helperem, napiš, s čím a co umíš Viem pomahat druhym hracom.Viem byt slusny.Nemam rad nadavky.Som katolicky zalozeny :lol: .Budem spravodlivy a budem pomahat hracom. (min. 20 slov)
12. Děláš LP nebo podobné Youtube činosti? nIe nenatacam.Nemam taky vykonny pocitac ale keby mam tak urcite natacam :) (nepovinné)
tomas5353

Příspěvekod DuDlee » čtv 27. čer 2013 14:29:35

PŘEDLOHA:
1. Nick ve hře DuDlee
2. Věk 13
3. Originální Minecraft?nie (nepovinné)
4. Máte TS3?ano (nepovinné)
5. Máte VIP?ano (nepovinné)
6. Proč jste si vybraly náš server?Vas server som si vybral preto lebo je tu vela dobrych ludi ktorych mam velmi rad a chcel by som si s nimi zahrat.Vas server ma fascinoval super admin teamom ktory je vzdy k dispozicii a mam ho velmi rad (min. 40 slov)
7. Proč bychom zrovna Vás měly vzít?Mali by ste ma zobrat hlavne preto lebo by som vam chcel pomoct dat vas server do popredia.Na vasom serveri by som chcel byt EventMasterom.Pretoze viem spravit naozaj velke a napinave parkour mapy.Rad by som ich postaval prave vam a ostatnym hracom.Na komci by bolo vzdy nejake prekvapenie ;) (min. 100 slov)
8. Vaše denní aktivita na serveru? 2-3 hodinky
9. Jak dlouho tu hrajete?No hral som tu zhruba hodinu.Odhlasil som sa a ked som prisiel naspat napisalo mi ze mam uz plny pocet registracii.Naozaj neviem co tomu je.Ale timto by som chcel poziadat Majitela Vasika aby mi znovu spristupnil moje konto na toto meno DuDlee.Mal som tam aj VIP(ak mate zaznami kto si kupil VIP urcite som tam)tak by som vas poprosil aby ste mi po registraci konta spustili moje VIP.Vasik prosim heslo by si mi mohol dat take ake bolo ked si ma registroval prvy krat.Alebo heslo mozes odoslat HL.Adminovi Smilnikovi.Dakujem. :D (OVĚŘUJEME!)
10. Máte od OP doporučení?Mam doporucenie od Hl.Admina Smilnika (nepovinné)
11b. Pokud chceš být EventMaster, tak napiš odkaz tvého eventu v singleplayeru Prave teraz nemam event v singleplayeru ale ak chcete mozem vam spravit nove ;)
11a. Pokud chceš být Helperem, napiš, s čím a co umíš (min. 20 slov)
12. Děláš LP nebo podobné Youtube činosti? (nepovinné) LP nerobim nemam taky vykonny PC ale keby mam samozrejme robim :)
DuDlee

Zpět na Nábor