Mandarinka- žádost na helpera

Zde můžete podávat přihlášky, jen pokud je vyhlášen nábor, jinak je toto forum zamčené!

Mandarinka- žádost na helpera

Příspěvekod Mandarinka » čtv 09. kvě 2013 15:58:04

PŘEDLOHA:
1. Mandarinka
2. 15
3. nemám originál
4. ne
5. mám
6. protože je tam skyblock který mám ráda survival který mám ráda.. Neodišla som pretože sa mi tam páči sú tu supr admini a majitele... Mám tam kámoš všetci sú tam priateľský... Sú tam portály do rôznych svetov v ktorých je sranda + VIP tam má creative svet sú tam super výtvori všetci sú šikovní ale treba im aj pomáhať pretože nie vždy všetko vedia nielen v creative svete :) Je tu super dokážem vám to ak chcete ;)
7.splňujem podmienky veku, ochotnosti,inteligence a to co tam má být.. Som ochotná pomáhat A zabavit .. Je to super server a i protože je tam skyblock který mám ráda survival který mám ráda.. Neodišla som pretože sa mi tam páči sú tu supr admini a majitele... Mám tam kámoš všetci sú tam priateľský... Sú tam portály do rôznych svetov v ktorých je sranda + VIP tam má creative svet sú tam super výtvori všetci sú šikovní ale treba im aj pomáhať pretože nie vždy všetko vedia nielen v creative svete :) Je to naj server ktorý som kedy hrala a videla a verte alebo nie hrala som a videla vela serverov ;) ;) ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Super je malé slovo pre tento server popravde iba zahováram pretože tu má byť 100 slov :D :lol: :lol: :lol: V podstate mi ide o to aby som pomáhala hráčom tohot serveru aj majiteľom ak budú chcieť aby som poradila ked bude treba atď... Ak si nieste istý môžem vám to nejak dokázať výtvormi alebo pomáhaním ... Rada pomôžem všetkým aj EM...
8. minimálne 1 hod.
9. nevím asi tak 1 mesic
10. jop
11a. Umím Craftit, dohodnúť sa a pomáhat :D
12. ne
Přijata!
Mandarinka

Zpět na Nábor