2. 13 rokov
3. Originální Minecraft? ako som viššie uviedol príde mi piatok alebo pondelok (nepovinné)
4. Máte TS3? TS3 mám dnes som si ho stiahol!!! len ešte naň musím prísť

5. Máte VIP?dnes 1.6.2013 som si ho kupil aj mi stiahlo peniaze ale VIP mi nedalo a nie neurobil som chybu kontroloval som to (nepovinné)
6. Proč jste si vybraly náš server? hľadal som server pri ktorom to nebude také proste že zaspamovaný chat a nebudú zlý admini ktorý vám dajú ban za to že si kýchnete narazil som na tento server nevedel som že je to 2 v 1. začal som zisťovat že sú tu fajn ludia admini super server a ešte najlepšie sú tie pluginy. no zsitil som že sa nájdu ľudia ktorý používajú hacky cheaty zneužívajú dobrosrdečnosť adminov (min. 40 slov)
7. Proč bychom zrovna Vás měly vzít? Prečo to je zaujímavá otázka prečo no preto že poznám skoro všetkých hráčov všetkých adminov mám naštudované všetky pravidlá a chcem vám pomôcť tak isto ma poznajú všeci admini majitelia a helpery a nesmiem zabudnúť na eventmastery ako sme včera v noci mohli vidiet tak som pomohol majitelovi odhaliť fake admina lynixa ktorý predal nejakému malému 6 ročnému decku ktoré okamžite zavolalo svojich kamošov z družiny a začali ničit server zničili sochy na spawne, zabanovali hráčov a mňa a matwolfa stíšili ale ja som okamžite začal konať kaipalu alebo tak nejak (sorry)

8. Vaše denní aktivita na serveru? okolo 3-4 hoin denne
9. Jak dlouho tu hrajete? neviem su to asi 2 tiždne ale nechcem klamat fakt neviem presne (OVĚŘUJEME!)
10. Máte od OP doporučení? nie op doporučenie nemám ale vi sami viete ze som dobri hrac nemam vulgarne reci atd.(nepovinné)
11b. Pokud chceš být EventMaster, tak napiš odkaz tvého eventu v singleplayeru
11a. Pokud chceš být Helperem, napiš, s čím a co umíš vedel by som bit napomocni adminom helperom a hlavne hracom samozrejme by som im nedaval veci to je snad priorita(min. 20 slov)
12. Děláš LP nebo podobné Youtube činosti? ne nerobim pretoze mam us stari 8 rocny pc a nezvlada mi to fraps (nepovinné)
Čeká se: Zvýraznit neznamená udělat tak, aby se to nedalo přečíst... A zvýraznit jen důležité věci!
DÚFAM ŽE JE TO UŠ V PORIADKU